2011. augusztus 22., hétfő

itt hokkaidon

Sziasztok

Tegnap erkeztem meg Hokkaidora, ahol sokkal kellemesebb volt az ido mint tokyoban.( pl tegnap lattam eloszor napot).
kb 8 gyerek repult velem egyutt, csak kulonbozo helyekre. Egy columbiai fiu kozel lakik hozzam aminek nagyon orulok, es egy portugal lannyal azonos iskolaba megyek. Itt mar hetfon elkezdodott az iskola. Nekunk ma (kedden) mutatjak meg az iskolat, adjak oda az egyenruhat es az orarendunket, tankonyveinket. Hokkaido telen hideg, es 2 meteres ho lepi el az egesz tajat, szoval itt a teli szunet a hosszabb.
A fogadocsaladom nagyon rendes es segitokesz. A szobam nagyon aranyos, futonon alszok (japan agy) es a szobam az utra nez. A kozelben van egy vasutallomas, szoval vonattal fogok jarni iskolaba, majd sulibusszal. Izgat0tt vagyok, foleg mnert az elso iskolai napomon tesztet irok.
Egyenlore most csak ennyit tudok beszamolni, folytatas kovetkezik,remelhetoleg kepekkel.

Udv. Aliz

2 megjegyzés:

  1. Juuj, remélem ügyes leszel a teszten és jaaj, de jó ilyen suliba járni! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a suli, hogy néz ki és, hogy fogadnak a diákok. Biztos kedvesek ők is.

    VálaszTörlés
  2. Szia Alíz!
    De jó neked, imádom a telet itthon meglehet gyulladni. Tegnap megdőlt egy 100éves meleg rekord, úgy hogy itthon nem nagyon csinálunk semmit napközben mert elviselhetetlen, 8 körül lemegy a nap és akk tudunk találkozunk a Tópartinál. Sok sikert a Teszthez! Ölelés:Eszter

    VálaszTörlés