2011. október 6., csütörtök

jelentés ..

Tudom tudom nagyon rég írtam a blogomba, de annyira nincsen időm semmire!
Minden nap 6:40kor kelek, aztán futok a vonatra, majd buszra. Végig ülök 6 órát, majd utána megyek a clubba. 7 órakor elindulok haza, 8:15kor megérkezem, vacsorázok majd tanulok. Nincs időm semmire, és sehova sem járok... Az időm 90%át a suliban töltöm.
Egyébként a suli jól megy, most már inkább a japán nyelvet használom, mintsem az angolt.
Múlt hét pénteken szorosabb kapcsolatba kerültem az osztálytársaimmal, amikor is megrendezték a sportfesztivált. Teljesen más volt mindenki aznap. Általában az osztályteremben, mindenki csak alszik. Egyedül esznek, alig beszélgetnek, elég unalmasak tudnak lenni.. De a sportnapon teljesen kifordultak önmagukból, iszonyatosan jó fejek. A sport fesztivált egyébként megnyertük, úgyhogy egy nagy doboz csoki csomagot nyertünk. Jól fel is faltuk még aznap. :)
Múlt héten pedig, jelentkeztem a japán nyelvizsgára (kötelező letennem az alapfokút ).

Ez a hónap nagyon zsúfolt lesz. 20.-án megyek angol nyelvtanfolyamra, ahol besegítek az egyik tanárnak. 10 éves gyerekeket oktat. Azt szeretné ha bemutatnám nekik az országomat, játszanék velük stb.
23.-án Halloween party lesz, ahol önkéntes leszek, valamint panda jelmezbe bújok. Remélem jó lesz.
26-án lány gimnáziumba megyek, ahol előadást KELL tartanom a női egyenjogúságról. (tudjátok mekkora kedvem van hozzá... nem szeretem az ilyen témákat, dehát majd valamit csak kitalálok)
29.-én pedig elköltözöm :( Ezt a napot, valahogy úgy át ugranám....
Egyébként minden rendben velem, élvezem a napjaim minden egyes percét.Megpróbálok majd sűrűbben jelentkezni ezentúl.

Üdv, Alíz

1 megjegyzés:

  1. huhh. tényleg sok programod van :) nem unatkozol az biztos :) sok szerencsét a vizsgához, és gratulálok hogy nyertetek :D

    VálaszTörlés